top of page

Baggrund

Interessen for det menneskelige sind, og hvem et menneske egentlig, tror jeg altid jeg har haft. Udover min faglighed som psykoterapeut arbejder jeg også ud fra mine egne erfaringer, som jeg har med i rygsækken.

Tidligt i livet har jeg skulle forholde mig til store eksistentielle spørgsmål, og trangen til at gøre en positiv forskel fylder meget for mig.

Af natur er jeg nysgerrig på andre. Jeg vil gerne forstå, hvorfor vi har det, som vi har det. Det er min klare overbevisning, at der findes noget, der er større end os, om det er at være religiøs eller spirituel ved jeg ikke. Men det at kunne bede om hjælp hvis man er faret vild i kriser eller blot i livet er en meget vigtig evne at turde have som menneske. Har man et ønske om at få det bedre eller leve anderledes, starter det med én selv. Er denne erkendelse tilstede, kan man nå langt.

Derfor etablerede jeg i 2018 "Mennesker i Udvikling" Inden da har jeg bl.a. arbejdet i IT-branchen med HR, økonomi og ledelse.

Derudover har jeg beskæftiget mig med jobrådgivning og kompetenceafklaring af  langtidsledige samt undervisning.

"Mennesker i Udvikling" har til huse på Vestergade 9A i Silkeborg i et smukt istandsæt lejemål. Privat er jeg gift med Morten, og sammen har vi tre børn. 

Derudover har jeg gennem de seneste år arbejdet frivilligt i organisationen Selvhjælp Silkeborg. Her er jeg én gang om ugen gruppeleder og samarbejder med lærere på stedet om trivselsgrupper. I videoen herunder fortæller professor ved Danmarks Pædagogiske Universitet Karen Wistoft om det vigtige arbejde vi som frivillige laver i trivselsgrupperne. Jeg er stolt af at være en del af dette initiativ.

bottom of page