"Jeg har benyttet Jane til personlig sparring på udfordringer i dagligdagen ift. mit arbejde og privat.

Jane har en helt unik evne til at finde frem til de kerneområder, som er årsagen til mine problemstillinger, og i forlængelse heraf give nogle meget håndgribelige værktøjer at bearbejde dem med.

Hun har en sjælden evne til at give plads til selvindsigt, samtidig med hun hjælper med en proaktiv tilgang til tingene.

Jane har hjulpet mig rigtig meget både personligt og fagligt, og jeg har rykket mig i en markant positiv retning, som følge af mine samtaler.

Hun evner at skabe håndgribelige indsatser, men også belyse hvor ens overbevisninger er det store problem.

Jeg kan på det varmeste anbefale Jane, som en af de bedste terapeuter jeg har arbejdet med, og vil til enhver tid stille mig til rådighed for en uddybning"

Med de bedste anbefalinger

Anette

-------------

"Jeg var i terapi hos Jane primært pga stress og generel utilfredshed med tilværelsen.

Jane er tillidsvækkende og let at snakke med og jeg følte mig hurtigt godt tilpas i Janes selskab. Jeg havde selv svært ved at finde hoved og hale i, hvad der “var galt”.

Jane fangede hurtigt mine issues og var god til at få problemerne indkredset og komme ind til essensen. Hun kalder en spade for en spade og fik mig også til at se indad. Og til at skille tingene ad, så jeg kunne se, hvor jeg selv skabte problemer og hvor mine problemer skyldtes andre mennesker eller tilstande."

 

Tina