top of page
59149.png

Jeg har benyttet Jane til personlig sparring på udfordringer i dagligdagen ift. mit arbejde og privat. Jane har en helt unik evne til at finde frem til de kerneområder, som er årsagen til mine problemstillinger, og i forlængelse heraf give nogle meget håndgribelige værktøjer at bearbejde dem med. Hun har en sjælden evne til at give plads til selvindsigt, samtidig med hun hjælper med en proaktiv tilgang til tingene. Jane har hjulpet mig rigtig meget både personligt og fagligt, og jeg har rykket mig i en markant positiv retning, som følge af mine samtaler. Hun evner at skabe håndgribelige indsatser, men også belyse hvor ens overbevisninger er det store problem. Jeg kan på det varmeste anbefale Jane, som en af de bedste terapeuter jeg har arbejdet med, og vil til enhver tid stille mig til rådighed for en uddybning.

ANETTE

59149.png

Jeg kan på det varmeste anbefale Jane som person at snakke med. Efter en arbejdsskade i 2009, har jeg måttet erfare at der med tiden kommer ting der fylder mere i ens tanker og sind end jeg personligt har kunnet rumme at skulle dele med familie og venner om og her kom Jane ind i min verden og det har jeg aldrig fortrudt, hun er en sød og forstående person der ikke kun lytter men også siger sin mening den anden vej, hvilket jeg mener er meget vigtigt for at kunne få en helhed. Jeg er personligt ved at være tilbage som den glade person jeg var inden min skade, det har uden tvivl været svært og hårdt og jeg var ikke det sted uden Jane.

De varmeste anbefalinger herfra.

KRESTIAN

59149.png

Jeg var i terapi hos Jane primært pga stress og generel utilfredshed med tilværelsen. Jane er tillidsvækkende og let at snakke med og jeg følte mig hurtigt godt tilpas i Janes selskab. Jeg havde selv svært ved at finde hoved og hale i, hvad der “var galt”. Jane fangede hurtigt mine issues og var god til at få problemerne indkredset og komme ind til essensen. Hun kalder en spade for en spade og fik mig også til at se indad. Og til at skille tingene ad, så jeg kunne se, hvor jeg selv skabte problemer og hvor mine problemer skyldtes andre mennesker eller tilstande.

TINA

59149.png
59149.png

Jeg vil gerne takke Jane for et rigtig godt forløb; jeg kom til ‘Mennesker i Udvikling’ med et ønske om dialog og perspektiv på mit ægteskab og overvejelser herom.
Jane accepterede med det samme min situation, mit livssyn og holdninger. Jeg blev mødt med forståelse, anerkendelse og skarpe spørgsmål og hun har bidraget med øvelser der er blevet til værktøjer som jeg kan bruge til refleksion.
Hun er skarp og nysgerrig, en aktiv lytter der også hurtigt inddrog mit eget input til processen.
Jeg har opnået mere selvindsigt; de endelige svar skal jeg selv finde, men den konstruktive dialog har været meget værdifuld for mig"

HENRIK

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Jane, som har formået at stille de rigtige spørgsmål og guidet med en viden og indsigt. Jane har en skarphed og viden, der viser sig i hendes evner til at spore sig ind på problemet, og visualisere det så man som klient kan se det i nyt perspektiv. Jane har nogle fine indgange til, at vi mennesker kan komme i kontakt med vores følelser, og hun er formidabel til at ramme nogle af de essentielle områder, der skal arbejdes med. Stor tak for et super fint forløb!

KARINA

59149.png

Jeg kan på det varmeste anbefale Psykoterapeut Jane Ditmer. Jane er en dygtig og engageret terapeut og et nærværende, varmt og tillidsskabende menneske. Jane formår at skabe et trygt rum - fyldt med empati, indlevelse og forståelse - hvor man virkelig mærker, at man er i gode og trygge hænder.

CAMILLA

59149.png

Jeg vil helt klart anbefale Jane, da hun har hjulpet mig med problemer nu og her og som der har strukket sig over 10 år tilbage. Der er ingen problemer, der er for store eller for små. Jeg følger mig tryg i hendes selskab, og hun er lyttende og har givet mig mange værktøjer til at kom videre.

EMMA

59149.png

En på alle måder RIG oplevelse. At udvikle sig som menneske, med Jane som kyndig vejleder, nænsom terapeut, nærværende og empatisk, kan jeg kun anbefale. Ønsker der havde været flere. 

RIKKE

bottom of page